08 januari 2009

Pjong's Blog jaaroverzicht 2008 (part 1)

2008 was een schraal jaar voor Pjong's blog - met een productie van slechts 16 artikelen heeft de redactie het flink af laten weten. 2 van die artikelen waren ook nog eens op verzoek van andere eenzame mediabloggers - voor Skoeps kwam de hulp te laat, maar voor Vuurkoraal was de post op Pjong's blog de opmaat tot een succesvolle online marketingcampagne ;-) Vier postings waren compleet gewijd aan een doe-het-zelf-cursus mobiel bloggen met de verkeerde gadgets en applicaties - en passant legde ik meteen de meest ingrijpende gebeurtenis voor Pjong van 2008 vast: verhuizen van Boston naar London. De overige posts waren geproduceerd in een vloek en een zucht. (Mijn gezinsleden hadden gelukkig meer te melden: Zoon Xan produceerde 151 posts, en Irene kwam tot 75 stukjes, wat de totale gezinsproductie brengt op 227 ;-).

Dat beetje egocentrische off topic nonsens op Pjong's blog leidde overigens wel tot 4000 unieke bezoeken, wat neerkomt op zo'n 250 visits per nieuw artikel ;-) Maar wat is er mis met verraad aan mijn minstens zo ontrouwe users - searching & bouncing is hun favoriete bezigheid. Ze komen dan ook voor de meest obscure zaken: sexy tuinkabouters, de onkunde van TNT klantenservice of het ultieme profiel van de geenstijl lezer, etc.

Wat gaat 2009 brengen voor Pjong's blog? Ik vermoed meer van minder, of zoiets. Microbloggen is ook niet helemaal mijn ding, al is het een fijn tijdverdrijf in wachtruimtes (wat overigens niet leidt tot de meest spannende content: Peter is @Waterloo Station, on a plane, back in the Netherlands, sigh... who cares...)

Meer in part 2 ;-) A happy 2009 to you all

Geen opmerkingen: