23 juli 2006

It was dark, I was drunk and it was delicious

e-magineering - Behalve een impulsaankoop op Marktplaats heeft ook mijn werk aan het 'online growth' programma Pjongsblog geen goed gedaan. De afgelopen maanden heb ik met een team van zes collega's data, cases, thoughts en tips&tricks van binnen en buiten het bedrijf verzameld, en samengebald tot een interne conferentie die nu de wereld over reist. Het is de vierde keerde dat 'emagineering' door Peter de Monnink (Reed Business' global internet director) wordt georganiseerd. In sessies van een avond en een dag wordt het senior management van Reed Business geupdated over de online financials, (nieuwe) businessmodellen, online marketing tactics, web 2.0, etc.
Afgelopen vrijdag was onze vestiging in Singapore aan de beurt en vandaag bezoeken de collega's in Sydney 'EM4'. In 'the valley', een verzameling wijngaarden waar in het weekend de Australiers laten vollopen tijdens proeverijen, hebben zich 160 collega's verzameld, die zich, op zondag, laven aan de 400 powerpointslides, animaties en video's. Stephen Colbert's visie op bloggers deed het erg goed. Mooi: de aussies hebben voor prachtige EM4 merchandise gezorgd - dus, er is nu een EM4 ijsmuts, EM4 tas en EM4 wekker... Wake up! (later meer)

Stephen Colbert - Ted Hitler (youtube):Ok, three years ago I killed a Panda. Ling Ling, or the other one. In my own defence John, in my own defence: it was dark, I was drunk and it was delicious. Sorry to ruin your scoop, Colbert-killed-a-panda.com!

Geen opmerkingen: