15 mei 2006

Always on the run

Google Fight - Verdonk vs. Ayaanvreemdelingenhaat, - In haar poging om volgend jaar in Time's rijtje meest invloedrijken ter wereld te komen gaat Rita Verdonk nog een stapje verder dan Ayaan Hirsi Ali. Mocht de Somalische filmmaakster een paar jaar terug nog als lijstduwer wat kiezerspotentieel bijeen sprokkelen, vandaag komt het de Volkspartij een stuk beter uit dat Hirsi Ali asap vertrekt. En dan niet naar New York, waar haar een baan wacht bij een 'conservatieve denktank' zoals Radio 1 meldde, maar liever linea recta terug naar Afrika, met de Verdonk-Nawijn express. En ze mist ook nog de buurtbarbekjoe. Theo en Pim hebben het zo gewild. Toch?

Elsevier.nl: Ayaan Hirsi Ali als oud vuil aan de dijk gezet: "Een door de staat gesubsidieerde socialistische omroep dist oude feiten over Hirsi Ali op in een nieuwe verpakking, een laffe partij durft zich niet vierkant achter een opgejaagd kamerlid op te stellen en een partijgenoot-minister die haar aanvankelijk verdedigt, stuurt uiteindelijk een brief naar de Tweede Kamer met de mededeling dat Hirsi Ali haar paspoort mag inleveren."

Planet, 12 mei 2006, Hirsi Ali heeft niets te vrezen:"... Verdonk wees erop dat de kwestie met haar partijgenote veertien jaar geleden speelde. Wel erkende zij Hirsi Ali te hebben uitgezet als zij in 1992 minister was geweest. "Ik hou niet van leugens", zei Verdonk."

Geen opmerkingen: