30 september 2005

Brisk mag er zijn

Brisk - Met een knipoog naar het juridisch gestoei over de naam van het tijdschrift lanceert Forward Media vandaag Brisk Magazine. De naam staat niet voor Business Risk, dat iets teveel voor de hand ligt, maar voor 'quick & energetic'. Nieuws oogt nog wat flets en weinig onderscheidend op het eerste gezicht - jammer dat er niet is gekozen voor een 'bloggier' opzet. De aandacht voor Blogs valt uiteraard te prijzen - welk weblog wil niet Brisk's blog van de dag worden? Met enig genoegen moet de redactie het 'geen commentaar' hebben genoteerd, op het gerucht dat de vakbladendivisie van VNU, een paar weken terug nog tegenstander in de rechtzaal, in de etalage staat.

briskmagazine.nl: 'VNU wil met verkoop vakbladen overname IMS redden': "VNU is bereid 'radicale stappen' te nemen om zijn doel te breiken, aldus de krant. Andere opties zijn meer eigen aandelen inkopen en een machtswisseling aan de top. Huidige VNU-topman Rob van den Bergh zou dan wijken voor de bestuursvoorzitter van IMS Health, David Carlucci. Bij VNU was nog niemand bereikbaar voor commentaar."

3 opmerkingen:

Anoniem zei

En jij maar vissen naar een plaatsje op de homepage, nietwaar? We zullen aan je denken Peter!

Anoniem zei

Goed opgelet Peter.
Nog op zoek naar een nieuwe saab?
Zie onze actie.
Op naar blogger van de dag :-)

Pjong zei

@anonymous - Ja, wie helpt mij uit de bagger?
"In het woud van weblogs (schattingen melden dat er pak 'm beet 15 miljoen zijn) vindt u voornamelijk bagger. Toch zitten er briljantjes tussen. Brisk biedt u een overzicht van de weblogs die ertoe doen."